Who are you? Del 1


Jag Vaknade av att solen lös in genom fönstret, idag skulle jag Laila resa till London för att göra audition för danstävlingen. Om man vann skulle man få kontrakt att bli dansare till någon/några artister. Laila lämnade sängen och kände kallheten direkt när hon nuddade golvet.

Hon såg på sin resväska som stod packad och klar. Kl.20.00 skulle flygplanet åka och klockan var än så länge bara 12.34,klockan 15.00 skulle hon lämna hemmet och säga hejdå till Sverige.
Laila gick ner och åt frukost, när honkom ner satt hela familjen.
Hennes 2 bröder  Harry  och Anton, och Hennes lillasyster Melissa.
Fastän hon kommer inte överens med hennes bröder så kommer hon sakna dem.

- Så har du packat allt ?frågade mamma
- Ja det har jag, och log.
 - Vi kommej sakna dej jätte mykjet,sa Melissa och log.


Oh jag kommer sakna dej med ,sa jag och kramade om henne. Jag kände hennes härliga  lukt. Åh den luktade min lilla Melissa ,jag kommer inte se henne på ett tag..Jag kände några tårar komma fram men hindrade de.
Laila checkade in på SAS eftersom det var med det flygbolaget hon skulle flyga med. Hon gick igenom passkontroll  och gick sedan rundor i flygplatsen ,hon hörde hur de ropade hennes flyg i högtalarna och hon gick sedan in i flygplanet och tod sin plats 27F vid fönstret och spände säkerhetsbältet. Hon väntade när de skulle börja lyfta och äntligen så kände hur fjärilarna i magen börja flyga runt när planet  lyfte.


  5 kommentarer för nästa så jag vet att ni läser eller tycker om den :)
twitter @MrsLaila1D


NY NOVELL

Hej!
Jag ska börja på en ny novell :)
vad tycker ni?kommentera gärna :)
iallafall inlägget kommer idag eller imon.